Børnehold

Foreningen tilbyder følgende børnehold for sæsonen 2018/19

Forældre/barn (1-3 år)

Tid og Sted

onsdag kl. 16:30-17:30 - Multisalen

Holdet er for børn 1-3 år og deres forældre. På holdet skal vi have kvalitetstid og udvikle barnets grundlæggende motorik igennem leg, sang og bevægelse.
Gymnastikken vil være tilrettelagt sådan, at alle kan være med, på det niveau barnet er på. Vi vil lave forskellige lege og bevægelser den første del af timen, og finde redskaber frem til sidst. Så tag hinanden i hånden og kom og vær med.

Tons og Tummel (3-5 år)

Tid og Sted

mandag kl. 16:30-17:30 - Multisalen

På holdet skal vi tonse derudaf, bruge vores fantasi og have det sjovt med leg, sang, bevægelse. Vi skal udvikle børnenes motorik og lave forskellige indledende øvelser til spring og rytme gymnastik. Der vil i år være mulighed for børnehavehentning.

Spilopper (6-8 år)

Tid og Sted

mandag kl. 16:30-17:30 - Hal 2 - Tandhalen

Holdet er for børn, som har lyst til at lege, springe og lære seje tricks. Vi skal lave ruller både forlæns og baglæns, lave vejrmøller, kraftspring, flikflak, og salto. Lære at stå på hænder og måske gå i bro eller pind. Vi skal lege, lave konkurrencer, grine og bare bruge en masse energi.

Vi glæder os til at se en masse friske drenge og piger, som er klar til at give den gas og have det sjovt sammen med os.

Drenge Spring (11+ år)

Tid og Sted

mandag kl. 18:30-19:30 - Hal 2 - Tandhalen

Beskrivelse mangler

Mixhold (9-11 år)

Tid og Sted

mandag kl. 17:30-18:30 - Hal 2 - Tandhalen

Mix er holdet for drenge og piger, der er 9-11 år, som gerne vil springe og lege indenfor gymnastikken. Vi vil fokusere på at lave en sjov og spændende træning, hvor alle bliver udfordrede på deres niveau.

Rytmik (11-15 år)

Tid og Sted

mandag kl. 16:30-17:30 - Hal 2 - Tandhalen

Holdet er for dig, som har lyst til at lære en masse rytmegymnastik og dans, vi skal stifte bekendtskab med en masse forskellige stilarter, vi skal lære sjove sekvenser, hurtige sekvenser, sekvenser med fokus på grundgymnastikken, sekvenser hvor vi skal arbejde meget nede på gulvet og så skal vi eksperimentere med et håndredskab. For at blive en dygtig rytmegymnast skal man være bl.a. smidig, stærk og spændstig. Derfor vil spændstighed, smidighed og styrke også være en del af træningen. Til foråret deltager vi i nogle opvisninger, så vi kan komme ud og vise hvor dygtige vi er blevet.


Jeg glæder mig til at se en masse gymnaster, jeg kan love sved på panden, højt humør og spændende udfordringer.

Seneste nyheder

Sponsorer

  • Jutlander Bank
  • danrevi

Fitness login